Home

Keith Flint

Keith Charles Flint (17 September 1969 - 4 March 2019) was an English singer, dancer and motorcycle racer.He was a member of the electronic dance act The Prodigy.Starting out as a dancer, he became the frontman of the group and performed on the group's two UK number one singles, Firestarter and Breathe both released in 1996.He was also the lead singer of his own band, Flint Keith Flint, zanger van de Britse formatie The Prodigy, is op 49-jarige leeftijd overleden. Flint werd vanochtend dood gevonden in zijn huis in het plaatsje Dunmow, niet ver van Londen

Zanger Keith Flint van The Prodigy is overleden. Dat melden de BBC, andere Britse media en de band zelf. Flint, die 49 werd, werd vanochtend levenloos aangetroffen in zijn huis in de omgeving van. The Prodigy-zanger Keith Flint (49) overleden. Keith Flint, lid van de Britse formatie The Prodigy, is overleden. Dat melden meerdere Britse media maandag, waaronder The Sun. Volgens de. Gruwelijke details bekend zelfmoord The Prodigy zanger Keith Flint. Er zijn heftige details bekend gemaakt over de dood van Prodigy-frontman Keith Flint: Het bureau van de lijkschouwer van Essex heeft maandag het rapport uitgebracht over de zanger, die een week geleden dood werd gevonden. Het rapport bevestigt wat de bandleden van Flint zeiden kort.

The Prodigy-zanger Keith Flint overleden NO

In Memoriam: Keith Flint (1969-2019) - The Prodigy. Het vuur is gedoofd: Keith Flint is overleden. De leadzanger, danser en enfant terrible van The Prodigy pleegde dit weekend zelfmoord in zijn huis in Dunmow, ten noorden van Londen. Strijdmakker Liam Howlett bevestigde het nieuws via social media en laat weten dat de verslagenheid groot is Keith Flint, de legendarische zanger van de Britse band The Prodigy, is overleden op 49-jarige leeftijd. De politie vond zijn lichaam bij hem thuis. De band bevestigt zelf via social media dat het om zelfmoord gaat Keith Flint. Ⓒ Hollandse Hoogte. De zanger van The Prodigy is overleden. Dat melden Britse media. De politie is bij zijn huis in Dunmow in Essex aanwezig, maar zijn dood wordt niet als verdacht.

Keith Flint, der Sänger von The Prodigy, ist mit 49 Jahren

Zanger Keith Flint (49) van The Prodigy overleden Show

The Prodigy-zanger Keith Flint (49) overleden NU - Het

Keith Flint, de frontman van de iconische band The Prodigy, is overleden. Hij werd 49. Flint werd vandaag dood aangetroffen in zijn woning in het Engelse Essex, bevestigt de band. Flint stapte. Keith Flint remembered: Celebrity tributes to Prodigy frontman as he dies aged 49 I got heavily into booze and drugs and flooded myself with that, like a sponge. And then I reeled it in, he told. Keith Flint (1969 - 2019): De Johnny Rotten van de ravegeneratie Keith Flint, de zanger van The Prodigy, heeft een einde aan zijn leven gemaakt. Vanochtend vond de politie zijn levenloze lichaam. Flint was found dead on March 4, 2019, in his home in Essex, England. His bandmates confirmed the news in a tweet: It is with deepest shock and sadness that we can confirm the death of our brother and best friend Keith Flint. A true pioneer, innovator and legend. He will be forever missed. The BBC states his death was caused by suicide from. Keith Flint is 49 jaar geworden. Eén van zijn grootste hobby's was motorrijden en twee dagen voor zijn dood nam hij deel aan een sprintwedstrijd, waarin hij zijn persoonlijke record verbrak. Elysa van der Ven is een freelance-journalist met een fascinatie voor data, infographics en interactieve mogelijkheden

Der Prodigy-Sänger Keith Flint wurde am 4. März tot in seinem Haus gefunden. Die Polizei der Region Essex veröffentlichte nun weitere Details zu seinem tragischen Tod Fans uitgenodigd voor uitvaart Prodigy-zanger Keith Flint. Keith werd begin maart op 49-jarige leeftijd dood gevonden in zijn huis in de buurt van Londen. Hij bleek zichzelf van het leven te hebben beroofd. The Prodigy annuleerde daarop meerdere shows, waaronder die op Lowlands Keith Flint, The Prodigy, Pinkpop Festival, Landgraaf, Nederland, 27th May 1996. Keith Flint of the Prodigy performs on stage on Day 2 of BBC Radio 1's Big Weekend at Lydlard Park on May 10, 2009 in Swindon, England. Photo of MAXIM and Keith FLINT and PRODIGY, Maxim and Keith Flint performing on stage Muere Keith Flint, cantante del grupo The Prodigy, a los 49 años. Flint fue considerado como un pionero, innovador y leyenda, por sus compañeros de banda. Keith Flint, inconfundible cantante. KEITH FLINT died two years ago on March 4, 2019, from suicide. The star had struggled with his mental health over the years and discussed it candidly in an interview in 2015, where he mentioned.

Keith Flint zmarł 4 marca. W sprawie zgonu muzyka The Prodigy trwało śledztwo, które miało ustalić dokładną przyczynę śmierci. Początkowo informowano, że 49-latek popełnił samobójstwo Keith Charles Flint (Redbridge, 1969. szeptember 17. - North End, 2019. március 4.) brit énekes, táncos, és a The Prodigy nevű zenekar tagja Muzikant Keith Flint is vandaag op 49-jarige leeftijd overleden. De frontman van de beroemde Britse band The Prodigy zou deze zomer op Suikerrock in Tienen staan, maar stapte zelf uit het leven Boegbeeld Keith Flint van The Prodigy is op 49-jarige leeftijd overleden. Hij werd vanochtend dood in zijn huis in Dunmow, Essex gevonden. Zijn bandleden hebben Flints dood inmiddels als zelfmoord bevestigd. The Prodigy ontstond in 1989 toen Keith Flint Liam Howlett ontmoette op een dansfeest. Howlett draaide daar als DJ en Flint vroeg hem vroeg [

Vreemde vogels, je hebt er in de racerij genoeg. Maar excentrieker dan de Britse Keith Flint zie je ze niet vaak; We verwijzen nog maar even naar bovenstaande foto, waar een meer dan enthousiaste Flint achterop de MotoGP Ducati van Randy Mamola zit op Jerez in 2008 Keith Flint van The Prodigy plotseling overleden. Behoorlijk schokkend nieuws uit Engeland, want Keith Flint, de leadzanger van The Prodigy is overleden. De pas 49-jarige artiest is bekend van hits als Smack My Bitch Up en Firestarter. Zijn levenloze lichaam werd vanochtend gevonden in zijn woning in Londen Keith Flint, zanger van The Prodigy, is op 49 jarige leeftijd overleden. Vanmorgen rond 08.00 uur lokale tijd is hij dood aangetroffen in zijn woning. De politie ziet geen verdachte omstandigheden rond zijn dood. Flint was begin jaren 90 samen met Liam Howlett één van de oprichters van The Prodigy. Ondanks dat het een dance [

Gruwelijke details bekend zelfmoord The Prodigy zanger

Hij was het grootste rave-icoon van de jaren negentig: Keith Flint, de man die house een gezicht gaf. Vanmorgen werd bekend dat hij op 49-jarige leeftijd zelfmoord pleegde. De firestarter is opgebrand Keith Flint is overleden. De 49-jarige frontman van The Prodigy werd dood gevonden in zijn eigen woning in Engeland. Dat meldt de Britse krant The Sun.Volgens de band zelf heeft Flint zelfmoord. Ubisoft eert Keith Flint van The Prodigy in Assassin's Creed: Valhalla. Door Patrick Zwarts - op 17 november 2020 om 8:21. Het komt geregeld voor dat er verwijzingen te zien zijn in games en dat is ook het geval in Assassin's Creed: Valhalla. Hierin wordt Keith Flint geëerd, de lead singer van The Prodigy, die vorig jaar zelfmoord pleegde Keith Charles Flint. British dancer and singer in electronic group, The Prodigy. Born: 17 September 1969 in Redbridge, London, England, UK. Died: 4 March 2019 in North End, Great Dunmow, Essex, England, UK (aged 49). In the late 1980s Flint met DJ Liam Howlett in a rave club and expressed his appreciation of Howlett's taste in music

Prodigy Singer Keith Flint's Cause of Death Confirmed

Keith Flint (1969-2019): Keith Flint, zanger en danser van de Britse band The Prodigy, was een energiebal zoals er maar weinig zijn. Met groene hanenkamme Rockster, motorsportfan en voormalig teambaas Keith Flint overleden. Voormalig British Superbike teambaas, motorsportliefhebber, leadzanger, danser en enfant terrible van de rockband Prodigy Keith Flint is overleden. De 49-jarige Brit werd maandagochtend dood aangetroffen in zijn huis in Dunmow, een plaats iets ten noorden van Londen Keith Flint, de extravagante frontman van de iconische band The Prodigy, is op 49-jarige leeftijd overleden. Flint werd vandaag dood aangetroffen in zijn woning in het Engelse Essex, melden Britse.

RIP Keith Flint, koning van de dirty dance beats, toen mellow nog voor mietjes was en nieuwe muziek nog wel eens met een vies gezicht werd aangekondigd: Pritt: 'Smack my Bitch Up, uncensored edition! FRONTMAN Keith Flint had built up an estate worth £11.6million before he took his own life in March. The troubled singer had put his £1.5million mansion up for sale just days before his death. Keith Flint, de karakteristieke en markante frontman van The Prodigy, is op 49-jarige leeftijd overleden. De Britse zanger en danser heeft maandagochtend zelfmoord gepleegd. We blikken terug op het bijzondere leven van de kleurrijke popster, dat van uitersten aaneenhing Keith Flint (1969 - 2019): De Johnny Rotten van de ravegeneratie: wild en agressief, maar tegelijk ook heel grappig. Hier zou content moeten staan van bijv. Twitter, Facebook of Instagra Een uur lang stond de show van 3voor12 in het teken van The Prodigy als ode aan Keith Flint. Gedraaid. Kijk live. 3FM nieuws The Prodigy-special over Keith Flint, Lowlands 1995 en ravemuziek foto: Ben Houdijk. Nieuws. The Prodigy-special over Keith.

GeenStijl: Keith Flint (The Prodigy) doo

Fans bewijzen Keith Flint laatste eer. Het Engelse plaatsje Braintree stroomde vanmiddag vol voor de uitvaart van zanger Keith Flint. Fans gaven massaal gehoor aan de oproep van Flints band The. Keith Flint, el cantante del grupo The Prodigy, debía casi ocho millones de euros en deudas e impuestos cuando falleció el pasado marzo a los 49 años, según ha publicado este miércoles el. Keith Flint de The Prodigy lors du festival T in the Park à Glasgow en Ecosse en juillet 1996. Le chanteur a été retrouvé mort le 4 mars 2019 à 49 ans The couple was separated at the time of Flint's death in 2019. According to The Irish Mirror, Flint reportedly begged Mayumi to come home days before he tragically passed away at the age of 49. Keith always hoped they could make it work and he made various phone calls to her, pleading with her, one source told the publication

Prodigy star Keith Flint 'pleaded' with wife to mend

 1. Keith Charles Flint (* 17.September 1969 in Redbridge, London; † 4. März 2019 in Great Dunmow, Essex) war ein britischer Sänger, Tänzer und Gründungsmitglied der Band The Prodigy.. Leben. Flint wurde am 17. September 1969 in Redbridge, London, England, als Sohn von Clive und Yvonne Flint geboren. Er wuchs zunächst in East London auf. Mitte der 70er Jahre zogen seine Eltern nach.
 2. Tour Dates -http://www.theprodigy.com/Stream or buy all music by The Prodigy - https://prdgy.lnk.to/musicOfficial Prodigy merch - https://prdgy.lnk.to/store.
 3. Vanmiddag werd bekend dat The Prodigy-frontman Keith Flint op 49-jarige leeftijd plotseling is overleden. Verschillende festivals hebben inmiddels gereageerd op het verdrietige nieuws. De populaire groep was nog volop aan het touren. Mede daarom komt het nieuws zo onverwachts
 4. Keith Flint, de excentrieke frontman van de Britse dancegroep The Prodigy, is overleden. Hij werd 49, zo berichtten Britse media maandag
 5. Keith Flint, de zanger van de Britse rave formatie The Prodigy is overleden. Hij is 49 jaar oud geworden. De zanger van The Prodigy is overleden 4 maart 2019. The Prodigy is in Nederland bekend geworden door nummers zoals Firestarter. The Prodigy zou nog in Augustus 2019 optreden in Ziggo Dome in Amsterdam. Uitvaart Keith Meer leze

'Keith Flint pleegde zelfmoord na scheiding

Prodigy-zanger Keith Flint (1969 - 2019): muzikale pionier die niet zong maar krijste Keith Flint Beeld EPA. Tatoeages over zijn hele lijf. Piercings in oren, neus, tong en lippen The Prodigy cancelt alle komende shows na overlijden Keith Flint. 5 maart 2019 22:12. Afgelopen week overleed de zanger en het gezicht van The Prodigy. Volgens de berichten nam hij zijn eigen leven en werd 's ochtends gevonden in zijn huis in Engeland

Keith Flint (1969-2019) was een kruising tussen een duivel

 1. Keith pictured with wife Mayumi Kai. The band said in an official statement today: It is with deepest shock and sadness that we can confirm the death of our brother and best friend Keith Flint
 2. Op 4 maart is het exact een jaar geleden dat The Prodigy-frontman Keith Flint overleed. Dat hij veel invloed had op de muziekwereld, is geen geheim. De iconische zanger inspireerde veel mensen om buiten de lijntjes te kleuren. Andere hadden dan weer schrik van zijn stijl. Hier zijn 5 anekdotes om de.
 3. Keith Flint dead: The Prodigy singer was only 49. The last photo taken of The Prodigy frontman Keith Flint just two days before his tragic death has emerged and shows him looking fit
 4. g since I was a teenager. After 41 years as an Air Traffic Controller I am now retired
 5. The Prodigy-zanger Keith Flint is overleden. Het Britse 'The Sun' maakte maandagochtend melding van het nieuws. Flint werd dood aangetroffen in zijn woning
 6. Keith Flint (49) werd maandagochtend dood aangetroffen in zijn huis in Essex. De politie meldde niets over zijn doodsoorzaak maar gaf wel aan dat het niet om een verdacht overlijden ging. Liam Howlett, de oprichter van The Prodigy, maakte op de site van de danceband bekend dat Flint zelfmoord heeft gepleegd. 'Ik ben geschokt, ongelooflijk.

In Memoriam: Keith Flint (1969-2019) - The Prodigy (nieuws

 1. 24.4k Followers, 13 Following, 204 Posts - See Instagram photos and videos from Keith Flint (@keithflintofficial
 2. Keith Flint rencontre Liam Howlett dans une rave party [5].Flint lui annonce son goût pour la musique, et reçoit une mixtape de sa nouvelle connaissance, il revient avec beaucoup d'enthousiasme, en insistant sur le fait que Liam devrait faire de la scène, et Keith et son ami Leeroy Thornill danseraient pour eux
 3. Keith Flint takes time to meet a fan Riding Keith Flint's Moto2 bike Flint was at the forefront of dance and rave culture for almost 30 years and alongside his music, was famed for his love of.
 4. O cantor britânico Keith Flint, vocalista da banda The Prodigy, foi encontrado morto em sua casa em Dunmow, no Reino Unido, nesta segunda-feira (4). Ele tinha 49 anos. De acordo com a BBC, a.
 5. en kesän Provinssissa peruuntuu. Luke Perry. Kommentti: Yksi 90-luvun isoimmista tv-tähdistä on kuollut - Luke Perry antoi kasvot puolirentuille, surusilmäisille ja.

Johnny Rotten's devastated by the death of Prodigy frontman Keith Flint and now he's on a mission to personally help people battling suicidal thoughts.SU.. The Prodigy have put a Keith Flint-inspired t-shirt on sale to raise money for mental health charity MIND. The new version of the iconic Dirty Dozen top is on sale via the band's online store priced at £30, and will ship with an accompanying yellow die-cast pin inspired by those worn by friends and family at Flint's funeral last year. All proceeds will go to charity Keith Flint, Sänger der Band The Prodigy (49) ist tot. Er wurde am Morgen des 4.3. in seinem Haus in Essex gefunden. Wie ein Band-Kollege bestätigte, ist die Todesursache Suizid Keith Charles Flint (17. září 1969, Redbridge, Londýn - 4. března 2019, Great Dunmow, Essex) byl britský zpěvák, tanečník a člen elektronické hudební skupiny The Prodig Keith Flint, zanger en danser bij de Britse band The Prodigy, heeft zich op 49-jarige leeftijd van het leven beroofd. Flint groeide in de jaren 90 uit tot het vervaarlijke gezicht van de groep.

Hand gebreide Firestarter jumper zoals gedragen door Keith Flint uit the Prodigy Mijn versie van de iconische jumper chunky stijl blijkt te zijn erg populair Grote wassen en dragen jumper gaat in de wastijd na keer. Jong, oud, mannelijk of vrouwelijk past allemaal. Werkelijke jumpermeting Borst: 4 Keith Charles Flint (17. syyskuuta 1969 Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta - 4. maaliskuuta 2019 Essex, Yhdistynyt kuningaskunta) oli brittiläisen elektronisen musiikin yhtye The Prodigyn jäsen.. Flint tutustui tulevaan yhtyetoveriinsa Liam Howlettiin 1980-luvun lopulla. The Prodigy perustettiin pian tämän jälkeen. Flint toimi alun perin yksinomaan tanssijana, mutta myöhemmin myös. Keith Flint woonde in Dunmow.Zijn band heeft op Instagram bekendgemaakt dat de zanger zelf een einde aan zijn leven heeft gemaakt. Flint was een van de meest opvallende figuren uit de Britse. Keith Flint, zanger van de Britse band The Prodigy, is overleden. Flint werd vanochtend dood gevonden in zijn huis in Dunmow. Op de officiële Instagram van de band wordt het nieuws bevestigd en gemeld dat het om zelfdoding gaat Keith Flint. Flint werd op 17 september 1969 geboren in Redbridge, Londen. Aan het eind van de jaren (19)80 kwam hij in aanraking met rave (een feest waar veelal dance wordt gedraaid). Veel van zijn tijd bracht hij dansend door in The Barn. Eén van de DJ's was Liam Howlett

World's Most Infamous Hotel Stay - Keith Moon of The Who

De docu wordt opgedragen aan de in 2019 overleden frontman Keith Flint. Na het verschrikkelijke verlies van onze broer 'Keef' in 2019, voelt dit als het juiste moment om het verhaal van onze band te vertellen, laat de band weten op Instagram. De band slaat de handen ineen met het team dat verantwoordelijk is voor de serie Gangs of London Keith Flint was a freaking scary-looking dude, and we're pretty sure he wouldn't mind us saying so. But even scary-looking dudes were once children, and just like everyone else, there was a time when Flint went to school and fought with his parents

'The Prodigy-zanger Keith Flint pleegt zelfmoord na

Keith Flint, zanger van de Britse formatie The Prodigy, is op 49-jarige leeftijd overleden. Dat melden de BBC en de Britse boulevardkrant The Sun. Flint zou vanochtend dood zijn gevonden in zijn huis. Volgens de politie is er geen sprake van verdachte omstandigheden. The Prodigy brak in de jaren 90 door met nummers als Firestarter en Breathe The Prodigy-voorman Keith Flint is overleden. De zanger werd maandag dood gevonden in zijn huis in Essex, melden Britse media op basis van de politie. Tekst gaat verder onder advertentie Flint is 49 jaar geworden. De voorman van de band heeft zijn leven zelf beëindigt. Wat zijn reden daarvoor is geweest is nie

Keith Flint had drugs en alcohol gebruikt. LONDEN - The Prodigy-frontman Keith Flint had drugs en alcohol gebruikt vlak voor zijn dood op 4 maart. Dat heeft de lijkschouwer woensdag laten weten aan Britse media. De 49-jarige Flint had cocaïne, codeïne en alcohol in zijn bloed. De zanger, die in het verleden al openhartig was over drugsgebruik. Keith Flint had spent up to two years dating a mother-of-three in Essex before his death last week, it has been claimed. The Prodigy star was dating Faye Kelbie, 43, after the pair met in their. Muere Keith Flint, cantante de The Prodigy. El artista ha sido hallado sin vida a los 49 años en su casa de Essex. Según confirma uno de sus compañeros, Flint se ha suicidado Keith Flint (49) van de Engelse groep The Prodigy is vanmorgen dood aangetroffen in zijn huis in Essex. Dat meldt de Britse krant The Sun. De band plaatste op Instagram dat Flint zichzelf van het leven heeft benomen. Flint was al sinds het begin de absolute blikvanger van The Prodigy Prodigy-zanger Keith Flint (49) overleden. De Britse zanger werd maandagochtend dood aangetroffen in zijn woning in Essex. Hij is 49 jaar oud geworden. Keith Flint op het podium in 2015, hij trad.

The Prodigy-zanger Keith Flint (49) overleden

Keith overleed op 4 maart 2019. Precies een jaar terug overleed The Prodigy-zanger Keith Flint. Vandaag herdenken de overige bandleden hem op social media. De bandleden delen een reeks foto's van Flint en henzelf op Twitter. Daarbij zeggen ze het volgende: Er is alweer een jaar verstreken sinds je ons hebt verlaten Flint en het Japanse model Mayumi Kai gingen vorig jaar uit elkaar. Keith heeft altijd gehoopt dat het nog kon werken en belde haar verschillende keren en smeekte haar om het weer te proberen.

Opvallende momenten uit leven Prodigy-zanger Keith Flint

Keith Flint, geboren op 17 september 1969 te Redbridge, Londen, Engeland, zou vandaag 50 jaar zijn geworden. Flint was een Britse zanger en danser en het meest bekend als de zanger van The Prodigy. Hij leerde op school zijn toekomstige mede-bandlid Liam Howlett kennen Ik ontmoette Keith Flint voor het eerst op 3 oktober 2018 in een pub in Londen, waar ik hem met zijn Prodigy-kameraden Liam Howlett en Maxim interviewde voor Humo over hun jongste plaat 'No. Prodigy star Keith Flint, 49, owed £7.3million in debts and taxes and put his £1.5m Essex mansion up for sale just days before his death. The singer's £11.6million estate was slashed by two.

One of Kurt Cobain's favourite bands reunite - NME

RIP Keith Flint (The Prodigy) Als een donderslag bij heldere hemel vernamen we vandaag dat Keith Flint de flamboyante frontman van The Prodigy uit het leven is gestapt. Flint die 49 werd, was zot van alles wat met motoren te maken heeft en bezocht in 2011 o.m. de GP van Valkenswaard. Zes jaar geleden had ik het genoegen hem te interviewen De zanger van The Prodigy, Keith Flint is op 49 jarige leeftijd overleden. Volgens de Engelse krant 'The Sun' zou Keith maandag dood in zijn woning in de buurt van Londen zijn gevonden. De politie werd vanochtend rond 8 uur 's morgens naar het huis van de zanger in Dunmow, Essex, geroepen na wat zij 'zorgen om zijn welzijn' noemden Keith Flint, the Prodigy canvas (40x60cm). Hoogwaardige kunst print op canvas, reproductie van origineel schilderij vervaardigd door Jos.. Keith Charles Flint (ur.17 września 1969 w Londynie, zm. 4 marca 2019 w Great Dunmow) - brytyjski muzyk, wokalista zespołu The Prodigy oraz tancerz.. Życiorys. Urodził się w dzielnicy Londynu, Redbridge jako syn Yvonne i Clive'a Flintów. W latach 70. wraz z rodzicami przeniósł się do Springfield w hrabstwie Essex.Uczęszczał do Boswells School w Chelmsford The Prodigy share a snippet of new music since the passing of Keith Flint. May 18, 2021. By Lilla Vásárhelyi. 525. It has been two months since the dance music community paid tribute to Keith Flint on the second anniversary of his death. Liam and Maxim of The Prodigy shared a touching poem on Twitter in March honoring the tragic loss of their. Keith Flint, de zanger van The Prodigy, is maandagochtend rond 08.00 uur dood gevonden in zijn huis. Dat meldt de Britse krant The Sun. De zanger werd gevonden in zijn huis in Essex, nadat de politie was gebeld. Om 8:08 's ochtends werd de politie gebeld omdat iemand had gezien dat er een man bewusteloos was in het huis